„Cantero de Letur“ ekologiškas avių pieno kefyras – fermentuotas pienas, panašus į jogurtą, bet gaminamas naudojant kitokį fermentą. Tai tradicinis Kaukazo produktas. Malonaus skonio.
Turi daug baltymų, puikus kalcio šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Kalcis padeda palaikyti normalią energijos apykaitą, raumenų veiklą, nervų impulso perdavimą, virškinimo fermentų veikimą. Kalcis reikalingas normaliai kaulų ir dantų būklei palaikyti. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Pakuotė: stiklainis su metaliniu užsukamu dangteliu. Laikyti 1-8ºC temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve.
Sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sertifikato nr. žr. ant pakuotės.
„Cantero de Letur“ ekologiškus pieno produktus gamina nuo 1990 metų Ispanijoje. Šis gamintojas ne tik garantuoja aukščiausią žaliavos ir gaminių kokybę, bet rūpinasi ir savo auginamų gyvūnų gerove, užtikrinant ramų ir patogų jų gyvenimą ūkyje.
Produktų sudėtyje nėra jokių dirbtinių priedų, kurie pakeistų pirmines pieno savybes. Gamintojas stebi, kad nebūtų užteršimo antibiotikais, transgeniniais ar kitais produktais, kurie gali patekti per gyvūnų pašarą.
„Cantero de Letur“ veikla vykdoma maksimaliai gerbiant gamtą. Vartoja švarią energiją, procesų metu susidariusius šalutinius produktus perdirba. Dirbama tik su patikimais sertifikuotais ekologiškų produktų tiekėjais.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas nenugriebtas avių pienas*, gyvos kefyro bakterijos.
* iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 g) – 373.3 kJ / 89.6 kcal: riebalų 6.0 g (iš jų sočiųjų 4.5 g), angliavandenių 3.9 g (iš jų cukrų 3.9 g), baltymų 5.0 g, druskos 0.1 g, kalcio 162 mg (20% RMV – referencinė maistinė vertė).