„Cantero de Letur“ ekologiškas ožkų pieno graikiškas jogurtas – fermentuotas produktas. Gaminant šį jogurtą dedama grietinėlės, kuri suteikia nuostabią kremišką tekstūrą ir puikų skonį.
Puikus baltymų ir kalcio šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Kalcis padeda palaikyti normalią energijos apykaitą, raumenų veiklą, nervų impulso perdavimą, virškinimo fermentų veikimą. Kalcis reikalingas normaliai kaulų ir dantų būklei palaikyti. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Pakuotė: stiklainis su metaliniu užsukamu dangteliu. Laikyti 1-8ºC temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve.
Sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sertifikato nr. žr. ant pakuotės.
„Cantero de Letur“ ekologiškus pieno produktus gamina nuo 1990 metų Ispanijoje. Šis gamintojas ne tik garantuoja aukščiausią žaliavos ir gaminių kokybę, bet rūpinasi ir savo auginamų gyvūnų gerove, užtikrinant ramų ir patogų jų gyvenimą ūkyje.
Produktų sudėtyje nėra jokių dirbtinių priedų, kurie pakeistų pirmines pieno savybes. Gamintojas stebi, kad nebūtų užteršimo antibiotikais, transgeniniais ar kitais produktais, kurie gali patekti per gyvūnų pašarą.
„Cantero de Letur“ veikla vykdoma maksimaliai gerbiant gamtą. Vartoja švarią energiją, procesų metu susidariusius šalutinius produktus perdirba. Dirbama tik su patikimais sertifikuotais ekologiškų produktų tiekėjais.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas nenugriebtas ožkų pienas*, ožkų pieno grietinėlė*, gyvos jogurto bakterijos.
* iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 g) – 433 kJ / 105 kcal: riebalų 9.0 g (iš jų sočiųjų 6.6 g), angliavandenių 2.1 g (iš jų cukrų 2.1 g), baltymų 3.8 g, druskos 0.2 g, kalcio 140 mg (18% RMV – referencinė maistinė vertė).