„Colonwell Activ“ – lietuviškas produktas pagamintas tik iš natūralių medžiagų, vaisių skonio. Palaiko normalią žarnyno veiklą ir sukelia sotumo jausmą. Sudėtyje esančios mėlynės, avietės ir mangai apdoroti liofilizacijos būdu, o tai leidžia išsaugoti visas biologiškai vertingas šių uogų ir vaisių savybes bei suteikia produktui malonų skonį.
Rekomenduojama vartoti:
Rinkitės „ColonWell“, jei:
Kaip veikia ColonWell?
Patekęs į mūsų organizmą išbrinksta, padidėja jo tūris ir taip sukeliamas sotumo jausmas. Nejučiomis pradedama suvartoti mažiau kasdienio maisto, gaunama mažiau kalorijų ir kilogramai pamažu pradeda kristi visiškai sveikai.
Vartojimo būdas:
1. Sveiko žarnyno programa. Vartoti po 0.5 arbatinio šaukštelio „ColonWell“, išmaišyto pusėje stiklinės vandens, 2-3 kartus dienoje prieš maistą. Papildomai išgerti vieną stiklinę vandens.
2. Lieknėjimo programa. 3 dienas vartoti po 1 arbatinį šaukštelį vietoje vakarienės. Toliau vartoti po 2-3 arbatinius šaukštelius „ColonWell“, išmaišyto stiklinėje vandens, vietoje vakarienės, apie 18-19 val. Papildomai išgerti vieną stiklinę vandens.
3. Lieknėjimo ir sveiko žarnyno programa. 5 dienas gerti 2-3 kartus dienoje, prieš maistą po 0.5 arbatinio šaukštelio „ColonWell“, išmaišyto pusėje stiklinės vandens. Papildomai išgerti vieną stiklinę vandens. Po 5 dienų, pereiti prie lieknėjimo programos.
Vartojant „ColonWell“ būtina išgerti 1.5-2 litrus vandens per dieną.
„ColonWell“ – lietuviškas produktas pagamintas tik iš natūralių medžiagų. Palaiko normalią žarnyno veiklą ir sukelia sotumo jausmą.
Sudedamosios dalys: sėjamojo lino (Linum usitatissimum) sėmenų išspaudos, balkšvojo gysločio (Plantago ovata) sėklų luobelės, liofilizuotų mango milteliai, liofilizuotų mėlyni milteliai, liofilizuotų aviečių milteliai, gliukomananas – gaunamas iš leopardinio amorfofalo šaknies (Amorphophallus konjac), smulkinti paprastųjų kmynų (Carum carvi) vaisiai, smulkinta sėjamosios petražolės (Petroselinum crispum) žolė, smulkinti blakinės kalendros (Coriandrum sativum) vaisiai, bulvinių saulėgrąžų – topinambų (Helianthus tuberosus) milteliai, kiaulpienių (Taraxacum officinale) lapų milteliai, imbiero (Zingiber officinale) milteliai, pankolių (Foeniculum vulgare) sėklų milteliai, ciberžolės (Curcuma longa) milteliai, vitaminų kompleksas (C, B3, E, B5, B2, B6, B1, A, B9, B7, D3, B12).
Maistinė vertė: | 100 g | 5 g* |
Energinė vertė: | 1117 kJ/269.5 kcal | 55.83 kJ/ 13.5 kcal |
Riebalai iš kurių: | 5.1 g | 0.26 g |
- sočiųjų riebalų rūgščių | 0.6 g | 0.03 g |
- mononesočiųjų riebalų rūgščių | 1.09 g | 0.05 g |
- polinesočiųjų riebalų rūgščių | 3.41 g | 0.17 g |
Angliavandeniai iš kurių: | 22.43 g | 1.12 g |
- cukrų | 19 g | 0.95 g |
- poliolių | - | - |
- krakmolo | - | - |
Baltymai | 12.3 g | 0.61 g |
Druska | 0.19 g | 0.01 g |
Natris | 0.74 g | 0.04 g |
Gliukomananas | 10 g | 0.5 g |
Bendras skaidulinių medžiagų kiekis | 51 g | 2.55 g |
Netirpios skaidulinės medžiagos | 42 g | 2.1 g |
Tirpios skaidulinės medžiagos | 9 g | 0.45 g |
* Vienas arbatinis šaukštelis su kaupu.