Raab Vitalfood“ ekologiški erškėtuogių milteliai. Be glitimo, laktozės. Turi itin daug skaidulinių medžiagų.
AP-4@ erškėtuogės - tai aukščiausios kokybės veislė, kilusi iš Čilės aukštumų ir auginama pietinės Čilės kaimo vietovėse. Vaisiai pasižymi dideliu vitamino C kiekiu. Erškėtuogių derlius nuimamas, kai pasiekiamas optimalus sunokimo laipsnis. Tada vaisiai švelniai džiovinami.
Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai kraujagyslių, kaulų, kremzlių, dantenų, odos, dantų funkcijai, susidarymą, normalią nervų sistemos veiklą, normalią psichologinę funkciją, normalią imuninės sistemos veiklą, padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, gerina geležies absorbciją.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Aukščiau išvardinti teigiami poveikiai gali pasireikšti vartojant po 10 g šių miltelių per dieną.
Vartojimas: 2 arbatinius šaukštelius (10 g) miltelių įmaišyti į glotnučius, kokteilius, vaisių sultis, pieną, jogurtą, sausus pusryčius ar desertus. Produkto skonis ir spalva gali kisti, nes tai natūralus produktas ir tai priklauso nuo sezoninės kaitos. Pakuotė nevisiškai užpildyta dėl techninių priežasčių.
Pakuotėje yra 15 porcijų.
Sudedamosios dalys: ekologiški erškėtuogių milteliai 100%. Erškėtuogės iš Čilės.
Maistinė vertė (100 g) - 1094 kJ/264 kcal: riebalų 3.2 g (iš jų sočiųjų 0.3 g, polinesočiųjų 2.9), angliavandenių 29 g (iš jų cukrų 17 g), skaidulinių medžiagų 52 g, baltymų 3.9 g, druskos 0.01 g, vitamino C 180 mg (225% RMV). Maistinė vertė (10 g, 1 porcijoje) - 109 kJ/26 kcal: riebalų <0.5 g (iš jų sočiųjų <0.1 g, polinesočiųjų 0.3), angliavandenių 2.9 g (iš jų cukrų 1.7 g), skaidulinių medžiagų 5.2 g, baltymų <0.5 g, druskos <0.01 g, vitamino C 18 mg (23% RMV).
RMV – referencinė maistinė vertė.