„Vivani“ biodinaminis geriamas šokoladas - susmulkinti gryno, tamsaus šokolado gabaliukai tikram karšto šokolado gėrimui paruošti. Galima ruošti ir šiltą, ir šaltą gėrimą.
Šiuose geriamojo šokolado milteliuose, kakava yra neapdorota (nešarminta). Minimalus kakavos kiekis 50%. Tinka veganams.
Paruošimas: 2 arbat. šaukštelius (5 g) miltelių užpilti 100 ml pieno arba augalinio gėrimo ir išmaišyti. Kakava yra neapdorota (nešarminta), todėl pirmiausia rekomenduojama sumaišyti miltelius su nedideliu kiekiu šilto skysčio, o tada supilti likusį kiekį skysčio (šalto arba šilto).
Nuo 2000 metų „Vivani“ įkūrėjai įgyvendina savo svajonę gaminti aukščiausios kokybės šokoladą. Tai, kas kažkada prasidėjo kaip smulkusis verslas, dabar išaugo į visame pasaulyje žinomą prekės ženklą, kuris net 50-yje pasaulio šalių asocijuojasi su tvarumu ir konditeriniu menu. Kad ir kokios skirtingos būtų kultūros, kalbos ir pageidavimai, gero šokolado trokšta visi. Kaip teigia „Vivani“ gamintojai, geras šokoladas yra daug daugiau nei tik grynas saldumynas. Tai vertingas meno kūrinys.
Sudedamosios dalys: sumažinto riebumo kakavos milteliai*, cukrinių runkelių cukrus*. * - iš biodinaminių ūkių. Gali būti pieno pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) - 1536 kJ/367 kcal: riebalų 5.8 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 3.7 g), angliavandenių 55 g (iš jų cukraus 47 g), baltymų 15 g, druskos <0.01 g.