„Ilzenbergo dvaro“ šaldyti naminiai koldūnai su varškės įdaru. Greitai paruošiami, virti tik 4 min. Skaidulinių medžiagų šaltinis.
Harmonijoje su gamta dirbančio ūkio „Ilzenbergas“ prioritetas – auginti, perdirbti, gaminti ir patiekti sveiką, natūralų, su meile išaugintą ir pagamintą maistą valgytojams visoje Lietuvoje bei kaimyninėse valstybėse.
„Ilzenbergas“ – tai šimtmečiais kurta ūkininkavimo aura, tai ūkis, kuris 2015 metais atšventė 500 metų jubiliejų pilnai atkurtame dvare. Dvare tvyro ramybė, gera energetika. Čia sukurtos puikios sąlygos dirbti ir gyventi, augti ir klestėti.
Ūkis išskirtinis, nes jis veikia vadovaudamasis natūralios žemdirbystės principais – tai kol kas vienintelis tokios pilnos apimties ūkis dvare ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje bei Estijoje. Harmonijoje su gamta dirbantis „Ilzenbergo“ ūkis veikia kaip uždara ekosistema, netoleruojanti jokios intervencijos iš šalies. Todėl visus augalų gyvybinę energiją skatinančius ir nuo ligų saugančius preparatus gamina iš pačiame ūkyje esančių medžiagų: karvių mėšlo, dilgėlių, ramunėlių, kraujažolių, ąžuolo žievės, kiaulpienių.
„Ilzenbergo“ ūkio pagaminti produktai yra išskirtiniai, nes jų gamyboje nėra naudojami jokie nenatūralūs konservantai, dažikliai, skonio stiprikliai, įvairūs maisto pakaitalai ir kiti priedai, kurie dažnai naudojami pramoninių būdu gaminamuose maisto produktuose.
Sudedamosios dalys: tešla 50% (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, druska), varškės įdaras 50% (varškė 46.3%, kiaušiniai, cukrus).
Maistinė vertė (100 g) – 773 kJ/184 kcal: riebalų 8 g (iš jų sočiųjų 4 g), angliavandenių 24 g (iš jų cukrų 5 g), skaidulinių medžiagų 4 g, baltymų 8 g, druskos 1 g.