„Bett'r“ ekologiškas ruošinys meduoliniams sausainiams, be glitimo.
Tinka veganams.
Paruošimas. Papildomai reikės: 55 ml aliejaus arba lydyto sviesto, 105 ml vandens, pieno arba augalinio gėrimo (pieno alternatyvos).
1. Įkaitinkite orkaitę iki 185°C (165°C, jei naudojate orkaitę su ventiliatoriumi). Padenkite kepimo skardą kepimo popieriumi.
2. Supilkite sausainių ruošinį į dubenį ir įpilkite 55 ml aliejaus arba lydyto sviesto ir 105 ml vandens, pieno arba augalinio gėrimo.
3. Maišykite, kol susidarys tešla. Iškočiokite tešlą maždaug 5 mm storio ir išspauskite norimas formas.
4. Kepkite 185°C (165°C, jei naudojate orkaitę su ventiliatoriumi) temperatūroje 10-12 minučių.
Laikas geroms emocijoms ir Bett’r užkandžiams – be kaltės jausmo, be ribų!
Visiškai natūralūs, veganiški ir ekologiški ingredientai virsta traškia, gardžia patirtimi.
Sudedamosios dalys: kokosų cukrus*, ryžių miltai*, valgomojo manioko miltai*, avižų miltai* be glitimo, ispaninio šalavijo (čija) baltymai*, Ceilono cinamono milteliai*, kepimo milteliai* (kukurūzų krakmolas*, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: vynakmenis; tešlos kildymo medžiaga: natrio hidrogenkarbonatas), imbiero milteliai* 0.6%, burbono vanilės milteliai*, kardamono milteliai*, druska, gvazdikėlių milteliai*. * - iš ekologinių ūkių. ES/ne ES žemės ūkis.
Sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų ir sezamų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) - 1556 kJ/368 kcal: riebalų 2.0 g (iš jų sočiųjų 0.4 g) angliavandenių 78 g (iš jų cukrų 38 g), skaidulinių medžiagų 6.1 g, baltymų 6.8 g, druskos 0.43 g.