„Pasticceria Fraccaro“ itališkas kalėdinis pyragas su apelsinų kremu PANETTONE, ekologiškas.
Natūraliai raugintas.
Puikiai tinka šventiniam stalui ar kaip dovana.
„Pasticceria Fraccaro“ istorija puikiai atspindi meistriškumo ir šeimos tradicijų svarbą. Nuo pat įkūrimo 1932 metais ši šeimos įmonė išsiskyrė savo autentiškumu ir aistra amatininkų kepimo menui. Elena ir Giovanni Fraccaro pradėjo nuo mažos kepyklėlės Castelfranco mieste, kurios duonos ir saldžiųjų skanėstų kvapas greitai pelnė žmonių meilę.
Jų gaminiai, tokie kaip focaccia, panettone ir įvairūs kiti skanėstai, vis dar gaminami su ypatingu dėmesiu ir rankų darbu, net jei kai kurie procesai šiuo metu ir yra automatizuoti. Šiandien įmonė išlaiko tuos pačius vertybių pagrindus – paprastumą, autentiškumą ir šeimos artumo jausmą, kurie buvo perduodami iš kartos į kartą. Šie principai užtikrina, kad jų gaminiai išlaiko natūralumą ir primena vaikystės namų šilumą.
Fraccaro šeimos kepykla – tai ne tik skanėstų gamyba, bet ir šeimos tradicijų tęstinumas bei siekis išlaikyti aukščiausią kokybę.
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai*, apelsinų kremas* 20% (gliukozės-fruktozės sirupas*, cukranendrių cukrus*, vanduo, koncentruotos apelsinų sultys* 3%, etilo alkoholis*, standiklis: pektinas; kukurūzų krakmolas*, apelsinų eterinis aliejus*, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: natrio tartratas), sviestas*, cukranendrių cukrus*, kiaušinių tryniai*, kiaušiniai*, raugas* 5% (kvietiniai miltai*, vanduo), apelsinų žievelių cukatų pasta* 3% (apelsinų žievelės*, gliukozės-fruktozės sirupas*, cukranendrių cukrus*, koncentruotos citrinų sultys*), miežių salyklas*, jūros druska, citrusų eteriniai aliejai* (apelsinų*, citrinų*), vanilės ekstraktas*. * - iš ekologinių ūkių.
Sudėtyje gali būti sojų, riešutų, garstyčių, sezamų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 1616 kJ/386 kcal: riebalų 17 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10 g), angliavandenių 50 g (iš kurių cukrų 24 g), skaidulinių medžiagų 3.1 g, baltymų 6.6 g, druskos 0.48 g.