„Urban Food“ ekologiški špinatų milteliai.
NAUDOJIMAS:
Špinatų milteliai yra universalus ingredientas, tinkantis įvairiems patiekalams ir gėrimams.
Gėrimams – įmaišykite į kokteilius, augalinį pieną ar arbatą.
Kepiniams – dėkite į blynų, duonos, keksiukų ar sausainių tešlą.
Sriuboms ir troškiniams – berkite į sriubas ar troškinius kaip natūralų tirštiklį, praturtindami patiekalą skaidulomis ir antioksidantais.
Košėms ir jogurtams – sumaišykite su avižine, ryžių ar grikių koše arba pagardinkite natūralų jogurtą.
Makaronams ir padažams – naudokite makaronų tešlai ar padažams.
Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Lengvai įtraukite špinatų miltelius į savo mitybą. Jie ne tik praturtins patiekalus maistinėmis medžiagomis, bet ir nudažys švelniai žalia spalva.
„Urban Food“ – šeimos verslas, gaminantis funkcinius (RAW) maisto produktus. Tai lietuviški, inovatyvūs, aukščiausios kokybės ir padidinto funkcionalumo produktai, kurie sukurti bendradrabiaujant su mokslininkais.
„Urban Food“ produktai yra tapę nacionaliniais laimėtojais „European Business Ideas“ ir „Quality Innovation of the Year 2015“ konkursuose. Įmonė savo veikloje remiasi ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 22000 ir SA8000 tarptautinių standartų reikalavimais. „Urban Food“ produktai turi „Rakto skylutės“ ženklinimą, kurio tikslas – padėti vartotojams lengviau išsirinkti maisto produktus tarp kitų tos pačios grupės maisto produktų. Tai įprasti produktai, tačiau juose mažiau cukraus, druskos, sočiųjų riebalų, transriebalų, nėra maisto saldiklių, o grūdų turinčiuose gaminiuose daugiau maistinių skaidulų.
„Urban Food“ – augantis, inovatyvus šeimos verslas, nuolat įgyvendinantis integruotus sprendimus, lengvai pritraukiantis ekspertus ir kuriantis vis įvairesnę produkciją.
Sudedamosios dalys: 100% džiovinti ekologiški špinatai.
Maistinė vertė (100 g) – 1219kJ/292 kcal: baltymų 29 g, angliavandenių 36 g (iš jų cukrų 4 g), riebalų 4 g (iš jų sočiųjų 1 g), skaidulinių medžiagų 22 g, druskos 2 g.
Vitaminas C 225 mg
Vitaminas A 3752 µg
Vitaminas K 3863 µg
Folio rūgštis 1552 µg
Geležis 21,68 mg
*Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).