„Urban Food“ topinambų milteliai. Turi daug skaidulų, ypač inulino.
Topinambus galima naudoti kaip saldiklį, tirštiklį arba miltų be glitimo alternatyvą.
Norėdami duoną ar makaronus papildyti saldžiarūgščiu skoniu, pakeiskite 2 arbatinius šaukštelius miltų į topinambų miltelius ir sumaišykite.
Topinambų miltelius galite dėti į šiltą vandenį, kokteilius, sportininkų maistą, jogurtą, desertus, užkandžius, padažus.
1 a.š. topinambų miltelių = 100 g šviežių topinambų.
NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius topinambų miltelių berkite į šiltą stiklinę vandens, ant salotų, į košes, troškinius, padažus, konditerinius gaminius. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
„Urban Food“ – šeimos verslas, gaminantis funkcinius (RAW) maisto produktus. Tai lietuviški, inovatyvūs, aukščiausios kokybės ir padidinto funkcionalumo produktai, kurie sukurti bendradrabiaujant su mokslininkais.
„Urban Food“ produktai yra tapę nacionaliniais laimėtojais „European Business Ideas“ ir „Quality Innovation of the Year 2015“ konkursuose. Įmonė savo veikloje remiasi ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 22000 ir SA8000 tarptautinių standartų reikalavimais. „Urban Food“ produktai turi „Rakto skylutės“ ženklinimą, kurio tikslas – padėti vartotojams lengviau išsirinkti maisto produktus tarp kitų tos pačios grupės maisto produktų. Tai įprasti produktai, tačiau juose mažiau cukraus, druskos, sočiųjų riebalų, transriebalų, nėra maisto saldiklių, o grūdų turinčiuose gaminiuose daugiau maistinių skaidulų.
„Urban Food“ – augantis, inovatyvus šeimos verslas, nuolat įgyvendinantis integruotus sprendimus, lengvai pritraukiantis ekspertus ir kuriantis vis įvairesnę produkciją.
Sudedamosios dalys: 100% džiovinti topinambai.
Maistinė vertė (100 g) – 1188kJ/284 kcal: riebalų <0.1 g, angliavandenių 68.4 g (iš jų cukrų 27.6 g), baltymų 10 g, skaidulinės medžiagos 13.3 g, inulinas 46.1 g., druskos <0,01 g., kalcio 160 mg (20%*), geležies 3,26 mg (23%*), magnio 73 mg (23%*), vitamono B6 0,3 mg (15%*).
*Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).