Vivani ekologiškas tirpus kakavos gėrimas puikiai tirpsta tiek šiltame, tiek šaltame piene ar vandenyje.
Be lecitino, genetiškai modifikuotų ingredientų.
Nuo 2000 metų „Vivani“ įkūrėjai įgyvendina savo svajonę gaminti aukščiausios kokybės šokoladą. Tai, kas kažkada prasidėjo kaip smulkusis verslas, dabar išaugo į visame pasaulyje žinomą prekės ženklą, kuris net 50-yje pasaulio šalių asocijuojasi su tvarumu ir konditeriniu menu. Kad ir kokios skirtingos būtų kultūros, kalbos ir pageidavimai, gero šokolado trokšta visi. Kaip teigia „Vivani“ gamintojai, geras šokoladas yra daug daugiau nei tik grynas saldumynas. Tai vertingas meno kūrinys.
Sudedamosios dalys: nerafinuotas cukranendrių cukrus*, (20%) nugriebti kakavos milteliai*.
* - iš ekologinių ūkių.
Gali būti pieno pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) - 1601 kJ / 378 kcal, riebalų 2,2 g, įskaitant sočiuosius riebalus 1,4 g, angliavandenių 81,0 g, įskaitant cukrų 77,6 g, baltymų 3,6 g, druskos 0,13 g.