„Squid Brand“ žuvies padažas.
Ančiuvių fermentacija slypi už unikalaus šio žuvies padažo skonio, kuris yra nepakeičiamas daugelio azijietiškų receptų pagrindas.
Tinka gardinti makaronų ir ryžių patiekalus, sriubas, tinka naudoti mėsos ir jūros gėrybių marinatams.
Padaže natūraliai gali susidaryti maži druskos kristaliukai. Be glitimo.
Laikyti: atidarius laikyti šaldytuve.
„Squid Brand“ žuvies padažas – tradicija, kokybė ir pasaulinė sėkmė.
1944 m. ponas Tien Nithipitigan įkūrė Thai Fishsauce Factory („Squid Brand“) siekdamas gaminti aukštos kokybės žuvies padažą vietos bendruomenei. Pirmiausia orientuota į Tailando rinką, įmonė greitai augo ir tapo žinoma visame pasaulyje. Dabar „Squid Brand“ padažas eksportuojamas į daugiau nei 70 šalių, įskaitant Ameriką, Europą ir Australiją, ir yra vertinamas tiek Azijos, tiek Vakarų vartotojų.
Įmonė valdo du modernius fabrikus Tailande, kurių metinė gamyba viršija milijoną dėžių žuvies padažo. Naudojamos pažangiausios technologijos užtikrina aukštą kokybę, atitinkančią tarptautinius standartus. „Squid Brand“ buvo pirmasis gamintojas Tailande, gavęs ISO 9001:2015 sertifikatą, kuris patvirtina gamybos kokybę ir efektyvumą.
„Squid Brand“ siekia tapti pasaulyje pripažintu žuvies padažo prekės ženklu, išlaikydama aukščiausią kokybės kontrolę ir gamybos higieną pagal HACCP standartus. Daugiau nei 75 metų patirtis, tarptautiniai sertifikatai ir nuoseklus dėmesys klientų poreikiams leidžia įmonei užtikrinti ne tik produktų kokybę, bet ir ilgalaikį tvarumą.
Sudedamosios dalys: ančiuviai 77%, druska 20%, cukrus 3%.
Maistinė vertė (100 g) – 230 kJ/55 kcal: riebalų 0 g (iš jų sočiųjų 0 g), angliavandenių 3.4 g (iš jų cukrų 3.4 g), baltymų 10 g, druskos 24.4 g.