Energijos užtaisas „Macao“ (maca + kakava)

Energijos užtaisas „Macao“ (maca + kakava)

Energijos užtaisas „Macao“ (maca + kakava)

Tinklaraščio „Žalia gentis“ autorė Irmina apie šį receptą: „Ieškojau peruvinės pipirnės (maca) miltelių panaudojimo būdų ir radau šį – patiko, tiko, kartoju! Iš esmės tai kakava su saldžiarūgščiu poskoniu ir super poveikiu. Ilgam įkrauna baterijas ir bent kol kas nejaučiu šalutinių poveikių kaip, pavyzdžiui, išgėrus kavos (jos gerti tiesiog negaliu, nes neigiamai veikia savijautą). Vietoj augalinio pieno galima naudoti tiesiog vandenį, tačiau skonis jau nukenčia.”

Reikės:
350-400 ml augalinio pieno,
2-3 arb. š. kakavos,
1 arb. š. peruvinės pipirnės (maca) miltelių,
1 arb. š. nerafinuoto cukraus,
žiupsnelio cinamono.

Į puodą pilame augalinį pieną, beriame kakavą, maca miltelius, cukrų. Maišant šildome. Nepersistengiam, kad nežūtų naudingosios medžiagos! Prieš geriant apibarstome cinamonu (galima ir kitkuo, pvz., muskato riešutų milteliais).

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui