„Dr.OHHIRA“ net 5 metus fermentuotas augalinis ekstraktas – subrandinta gamtos, patvirtinta mokslo. Šiame ekstrakte yra maistinių skaidulų ir biogeninių metabolitų (prebiotikų, angl. postbiotics), sukuriančių palankią terpę žarnyno mikroflorai.
Kada rekomenduojama vartoti:
Tiems, kurių mityboje trūksta augalinio maisto.
Nevalgiukams (nuo 0 metų).
Dažnai sirguliuojantiems vaikams.
Organizmo atsistatymui po ligos.
Užkietėjus viduriams.
Esant padidėjusiam rūgštingumui (vartoti ryte ant tuščio skrandžio).
Nėščioms ir maitinančioms dėl suprastėjusios žarnyno peristaltikos.
Senyvo amžiaus žmonėms, kai trūksta energijos.
Paaugliams, dažnai valgantiems greitą maistą.
Japonijoje atliktos klinikinės studijos ir tyrimai >
Vartojimas: Po vieną maišelį vieną kartą per dieną, 3-7 kartus per savaitę (pagal poreikį), geriausiai – ryte, nevalgius. Maišelio turinį išspausti tiesiai į burną ir nuryti. Galima užgerti drungnu vandeniu. Atidarius maišelį – suvartoti nedelsiant.
Tinka vartoti tiek nėštumo, tiek žindymo periodu. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.
Pakuotėje yra 30 maišelių po 2.5 g.
Grynasis svoris: 75 g.
Atsiliepimai:
- Jurgitos Jurkutės atsiliepimas: „Turiu jausmą, jog kiekviena pagalvojam, kaip čia daugiau tų daržovių vaikas galėtų suvalgyt. Dažnu atveju nelabai kas pavyksta, bent jau man. Kornelija pripažįsta tik agurką, garintus brokolius ar žiedinį. Retu atveju šparagus. Žirniai gerai, bet vasara – tik kartą metuose. Tad šitas Dr.OHHIRA fermentuotas augalinis ekstraktas yra išeitis kiekvienai mamai, kurios vaikas rezervuotai žiūri į žalumynus ar yra nevalgus. Nuoširdžiai sakau: man tai – atradimas. Nuo saviškės jį rytais jau slepiu. Ji su didžiausia šypsena pareiškė, jog šitą šokoladinį „vaistuką“ (mat skonis tikrai primena šokoladą) galėtų valgyt ir valgyt.“
Kompanija „BioBank Co.Ltd.“ įkurta 1974 m. Japonijoje, Okajamos prefektūroje, Hončiū saloje. Specializuojasi sveikatos, grožio ir žemės ūkio produktų kūrime ir gamyboje, panaudojant probiotines kultūras. Kompanijos misija – kurti produktus, užtikrinančius gerą sveikatą ir ilgaamžiškumą.
Unikalių ir natūralių Dr.OHHIRA® formulių kūrėjas ir „BioBank Co.Ltd.“ kompanijos įsteigėjas – žymus Japonijos mikrobiologas, pasaulio mastu pripažintas mokslininkas Dr. Iichiroh Ohhira – didžiąją dalį savo gyvenimo paskyręs rūgščiųjų pieno bakterijų studijoms ir produktų su jomis kūrimui. Po ilgus metų trukusių mokslinių tyrimų Dr. Ohhira su Okajamos universiteto mokslinių tyrėjų grupe padarė išvadą, kad jie pakankamai suprato pieno rūgšties bakterijų paslaptis ir yra pasirengę pradėti kurti naujo produkto formulę bei suteikti galimybę žmonėms pasinaudoti ypatingu jų poveikiu. Tai buvo kukli pradžia to, kas šiandien pasaulyje žinoma kaip Dr. OHHIRA® OM-X formulė (Ohhira's Mountain Extract).
Kompanijos „BioBank Co.Ltd.“ gaminami produktai šiandien parduodami Japonijoje, JAV, Kanadoje, Naujoje Zelandijoje, Malaizijoje, Singapūre, Filipinuose, Hong Konge, Baltijos ir Skandinavijos šalyse, Rusijoje, Tailande, Pietų Korėjoje, Taivanyje, Prancūzijoje. Skirtingose šalyse skiriasi produktų prekiniai ženklai bei pakuotės.
Viename 2.5 g maišelyje yra: 750 mg galakto-oligosacharidų, 750 mg frukto-oligosacharidų, 551.12 mg oligosacharidų, 247.89 mg VAISIŲ (slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė), 84.84 mg DARŽOVIŲ (daržinis špinatas, tamsusis kopūstas), 40.57 mg GRYBŲ (šiitake grybai, maitake grybai, braziliškas agarikas), 36.15 mg UOGŲ (goji uogos, šilauogės), 26.55 mg JŪRŽOLIŲ IR DUMBLIŲ ir 9 mg gerųjų bakterijų.
Sudedamosios dalys: galakto-oligosacharidai, frukto-oligosacharidai, oligosacharidai (melasa), slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė, daržinis špinatas, tamsusis kopūstas, valgomasis dantenis (šiitake grybai), kuokštiniai sėdžiai (maitake grybai), braziliškas agarikas, kininiai ožerškiai (goji uogos), rykštinė ir pietinė šilauogės, jūržolių (Hizikia fusiforme) lapai ir stiebai, dumblių (Undaria pinnatifida) lapai ir stiebai, dumblių (Laminaria japonica) lapai ir stiebai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, gerosios bakterijos (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®, L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), S.thermophilus NBRC 13957.