Ekologiškas Italijoje pagamintas „Aiello“ veganiškas šokoladinis lazdynų riešutų kremas – puikaus skonio, tikras gardėsis. Tinka desertams ir saldiems užkandžiams. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams.
Kuo jis skiriasi nuo kitų šokoladinių riešutinių kremų?
Stiklainėlyje su užsukamu dangteliu.
„Aiello“ – tai šeimos verslas iš pietų Italijos. Skanėstų gamyboje yra naudojami vietiniai itališki produktai: lazdynų riešutai iš Pjiemonto regiono, migdolai iš Sicilijos arba Apulijos, pistacijos iš Scilijos, citrusiniai vaisiai ir medus iš Kalabrijos. Kompanijos veikloje dera tradicijos ir inovacijos.
Sudedamosios dalys: nerafinuotas cukranendrių cukrus*, lazdynų riešutai* 25%, kakavos milteliai*, saulėgrąžų sėklų aliejus*, kakavos sviestas*.
* – iš ekologinių ūkių.
Sudėtyje gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų bei sezamų sėklų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2152 kJ/506 kcal: riebalų 33.5 g (iš jų sočiųjų 5.85 g), angliavandenių 57.50 g (iš jų cukrų 45.2 g), baltymų 6.5 g, skaidulinių medžiagų 6.99 g, druskos 0.07 g.