Ekologiškas Italijoje pagamintas „Aiello“ šokoladinis lazdynų riešutų kremas – puikaus skonio, tikras gardėsis. Tinka desertams ir saldiems užkandžiams. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Kuo jis skiriasi nuo kitų šokoladinių riešutinių kremų?
Stiklainėlyje su užsukamu dangteliu.
„Aiello“ – tai šeimos verslas iš pietų Italijos. Skanėstų gamyboje yra naudojami vietiniai itališki produktai: lazdynų riešutai iš Pjiemonto regiono, migdolai iš Sicilijos arba Apulijos, pistacijos iš Scilijos, citrusiniai vaisiai ir medus iš Kalabrijos. Kompanijos veikloje dera tradicijos ir inovacijos.
Sudedamosios dalys: Pjemonto lazdynų riešutai* 45%, nerafinuotas cukranendrių cukrus*, nugriebto pieno milteliai*, kakavos milteliai* 8%, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas.
*– iš ekologinių ūkių.
Sudėtyje gali būti sojų, žemės ir kitų riešutų bei sezamų sėklų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2218 kJ/532 kcal: riebalų 31 g (iš jų sočiųjų 2.7 g), angliavandenių 48 g (iš jų cukrų 44 g), baltymų 12 g, skaidulinių medžiagų 6.4 g, druskos 0.11 g.