„Aiello“ ekologiškos apelsinų cukatos juodajame šokolade.
Be glitimo. Turi daug skaidulinių medžiagų.
„Aiello“ – tai šeimos verslas iš pietų Italijos. Skanėstų gamyboje yra naudojami vietiniai itališki produktai: lazdynų riešutai iš Pjiemonto regiono, migdolai iš Sicilijos arba Apulijos, pistacijos iš Scilijos, citrusiniai vaisiai ir medus iš Kalabrijos. Kompanijos veikloje dera tradicijos ir inovacijos.
Sudedamosios dalys: apelsinų cukatos* 55% (apelsinų žievelės* 70%, cukranendrių cukrus*, gliukozės-fruktozės sirupas*, citrinų sultys*), juodasis šokoladas* 45% (kakavos masė*, cukranendrių cukrus*, kakavos aliejus*, emulsiklis: sojų lecitinas*).
Kakavos šokolade mažiausiai 70%.
* - iš ekologinių ūkių.
Sudėtyje gali būti žemės ir kitų riešutų, pieno, laktozės, sezamų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 1738 kJ/415 kcal: riebalų 19 g (iš jų sočiųjų 13 g), angliavandenių 53 g (iš jų cukrų 47 g), skaidulinių medžiagų 8.0 g, baltymų 4.1 g, druskos 0 g.