„PLUKT“ ekologiška arbata NORDIC BLACK.
„PLUKT“ sukūrė specialų fermentacijos procesą - iki 1 savaitės 50°C temperatūroje lėtai fermentuodami gauromečio lapus ir formuodami tam tikrą formą, kad jie atsivertų arbatos maišelyje, išsaugodami natūralias, vertingas savybes ir išgaudami ypatingą, nepamirštamą skonį. Dėl laukinio gauromečio, kuriame natūraliai gausu mineralinių medžiagų, ir rankiniu būdu atliekamų fermentacijos procesų NORDIC BLACK arbata pasižymi panašiu poveikiu ir skonio savybėmis kaip tradicinė juodoji arbata.
Rekomenduojame ją gerti ryte, ankstyvą popietę.
Arbatos ruošimas: arbatos puodelį pašildyk karštu vandeniu, jis turėtų šiek tiek sušilti. Įdėk 1 pakelį arbatos. Užpilk karštu vandeniu, paruoštu beveik iki virimo temperatūros. Palik 5-7 minutes, kad arbata prisitrauktų.
Latvijos gamintojus „PLUKT “, tikrai galime laikyti Šiaurės šalių arbatos kultūros pradininkai!
Atraskite natūralių šiaurietiškų žolelių arbatų magiją ir gamtos galią.
Žolelės renkamos rankomis, laikantis sezoniškumo ir tvarumo principų, ekologiškos ir be teino.
Sudedamosios dalys: ekologiški, fermentuoti gauromečių lapai.