Auga raudonojo kario troškinys su šitakių grybais ir lešiais, ekologiškas.
Šis raudonasis karis yra išskirtinis rinktinių ingredientų mišinys, kurio skonis yra aštrus. Žalieji lęšiai suteikia malonų traškų skonį, kurį puikiai papildo šitake grybai.
Naudojimo instrukcija: 1 būdas: Supilti į puodą ir šildyti 2-3 min. nuolat maišant. 2 būdas: Atidaryti pakuotę ir šildyti mikrobangų krosnelėje 3-4 min 750 W. 3 būdas: Neatidarytą pakuotę įmerkti į verdantį vandenį ir 10 min. pašildyti.
„AUGA group“ – tai viena didžiausių Europoje ekologiško maisto bendrovių, veikianti principu „nuo lauko iki lentynos“. Įmonių grupė dirba apie 38 000 ha ekologiškai sertifikuotų dirbamų žemių, kuriose vystomas tvarus, naujomis technologijomis paremtas žemės ūkio modelis, apimantis augalininkystę, gyvulininkystę, paukštininkystę ir grybų auginimą. Naudodama nuosavus ir kontraktuotus gamybinius pajėgumus, iš savo užaugintų žaliavų įmonė gamina platų ekologiškų produktų asortimentą galutiniam vartotojui bei tiekia žaliavinius produktus.
Sudedamosios dalys: vanduo, kokosų kremas* (kokosų ekstraktas* 60%, vanduo), pomidorai*, šitakių grybai* (lot. Lentinula edodes) 10%, žalieji lęšiai* 8%, morkos*, bulvės*, kepti svogūnai* (svogūnai*, saulėgrąžų aliejus*), cukrus*, ryžių miltai*, indiško stiliaus kario prieskoniai* 0,8% (sudėtyje yra aitriujų paprikų*, česnakų*), jūros druska, saldžiosios paprikos milteliai*.
Maistinė vertė (100 g) - 439 kJ/105 kcal: riebalai 4.30 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3.90 g), angliavandeniai 12.20 g (iš kurių cukrų 4.00 g), baltymai 3.10 g, druska 0.78 g.