„LA NAYA Chocolate“ ekologiškas baltasis šokoladas su pistacijomis ir skaldyta kakava. Kakavos mažiausiai 40%. Pagaminta rankomis. Be glitimo. Tinka vegetarams.
Šokolado „LA NAYA“ pavadinimui gamintojus įkvėpė Gvatemalos kalnuose senovėje gyvavęs Majų kaimelis La Naya. Šiame regione, pasak istorinių šaltinių, pirmą kartą minimas kakavos pupelių naudojimas. Išskirtinė šokolado plytelės forma atkartoja La Naya kaimelio kalnus ir slėnius, o unikalus pakuotės piešinys buvo įkvėptas Gvatemalos kraštovaizdžio ir vietos gyventojų kasdienybės.
„LA NAYA“ kūrėjams svarbi kiekviena šokolado detalė – nuo išskirtinio šokolado plytelės dizaino, pakuočių piešinių, sukurtų garsioje grafikos studijoje, iki pačios šokolado tekstūros, skonio derinių ir ingredientų kokybės. Kiekvienas skonių derinys kuriamas naudojant kruopščiai atrinktus ingredientus iš visų pasaulio kampelių – čia patenka tik ekologiški, maistingi, skoniu ir kvapu turtingi ingredientai.
„LA NAYA“ šokolado manufaktūra yra įsikūrusi Lietuvoje, Parapijoniškių kaimelyje, vos 20 minučių kelio nuo sostinės Vilniaus. Čia susibūrusi energinga šokolado ekspertų komanda, kurią vienija aistra gaminti išskirtinį, nepaprastai skanų ir tik aukštos kokybės šokoladą.
Unikaliausia šokolado savybė yra patiriama jį ragaujant.
Sudedamosios dalys: kakavos sviestas*, cukrus*, nugriebto pieno milteliai*, pistacijos* 12.8%, skaldyta kakava* 4.6%, sojų lecitinas*.
*– iš ekologinių ūkių.
Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 40%.
Maistinė vertė (100 g) – 2020 kJ/584 kcal: riebalų 42 g (iš jų sočiųjų 23 g), angliavandenių 44 g (iš jų cukrų 29 g), baltymų 10 g, druskos 0 g.