Ekologiškas baltųjų trumų skonio alyvuogių aliejus „La Molazza“.
Subtilaus bei intensyvaus aromato. Šalto spaudimo alyvuogių aliejus yra išgautas tiesiogiai iš alyvuogių ir tik mechaniniu būdu.
Tinka gardinti patiekalus, kurių aromatas nėra toks intensyvus kaip aliejaus, taip pat polentą, sriubas, omletą, picą ar makaronus.
Produktas galioja iki: 2025.04.23
„La Molazza“ extra virgin ekologiški alyvuogių aliejai iš Pietų Italijos. Itin švelnaus ir malonaus tikro skonio. Auginamas ir spaudžiamas Kalabrijos regione, netoli Corigliano Calabro ir Sibari miestelių privačiame, šeimos valdomame alyvuogyne. Vietovės pavadinimas išvertus reiškia „alyvmedžių žemė“.
Spaudžiama ne vėliau nei per 12 val. surinkus alyvuoges. Ūkyje kontroliuojama ekologinė žemdirbystė ir kilmės vieta (kadangi itališki aliejai gana dažnai klastojami). Extra virgin kategorijos alyvuogių aliejaus gamyboje spaudimo metu kontroliuojama temperatūra, ji nepakyla aukščiau 27ºC, tad aliejus tinka ir žaliavalgiams (raw).
Sudedamosios dalys: extra virgin alyvuogių aliejus*, natūrali baltųjų trumų kvapioji medžiaga*. * - iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 g) – 3566 kJ/852 kcal: riebalų 91.6 g (iš jų sočiųjų 15.60 g), angliavandenių <0.1 g (iš jų cukrų <0.1 g), baltymų <0.1 g, druskos <0.1 g.