Baravykas nuo seno vadinamas visų grybų karaliumi. Baravykai yra vertingi, dideli mėsingi grybai, randamai samanose, ypatingi savo skoniu, tekstūra, unikalia tamsia karališka kepure.
Džiovinti baravykai suteikia puikų aromatą ir skonį visiems mėsos, žuvies daržovių, makaronų patiekalams, tinka gardinti sriubas ir padažus.
Prieš ruošiant patiekalą, grybus reikia pamirkyti 2-3 val. vandenyje arba piene. Išmirkyti baravykai vartojami kaip švieži.
ADEX LT – patikimas natūralių miško gėrybių tiekėjas.
Jų produktų gamoje rasite šviežių ir šaldytų uogų, šviežių, džiovintų, šaldytų ir sūdytų grybų bei sraigių.
Įsikūrusi Lietuvoje, įmonė dirba taip, kad pristatytų grybus, uogas ir sraiges iš Šiaurės Europos miškų ir ūkių, užtikrindama geriausią kokybę bei aptarnavimą.
Sudedamosios dalys: džiovinti baravykai (Boletus Edulis, Boletus Pinicola).