Voveraitės, tai išskirtinės formos geltoni laukiniai grybai. Rinkti rankomis miške, yra žemiškai salsvo skonio ir nuostabaus gamtos kvapo.
Džiovintos voveraitės suteikia puikų aromatą ir skonį vištienos, žvėrienos, žuvies, daržovių, makaronų patiekalams, tinka gardinti sriubas ir padažus.
Prieš ruošiant patiekalą, grybus reikia pamirkyti 2-3 val. vandenyje arba piene. Išmirkytos voveraitės vartojamos kaip šviežios.
ADEX LT – patikimas natūralių miško gėrybių tiekėjas.
Jų produktų gamoje rasite šviežių ir šaldytų uogų, šviežių, džiovintų, šaldytų ir sūdytų grybų bei sraigių.
Įsikūrusi Lietuvoje, įmonė dirba taip, kad pristatytų grybus, uogas ir sraiges iš Šiaurės Europos miškų ir ūkių, užtikrindama geriausią kokybę bei aptarnavimą.
Sudedamosios dalys: džiovintos voveraitės (Cantharellus Cibarius).