„Ocelot“ ekologiškas juodasis šokoladas 70% su raudonaisiais apelsinais.
Švelnus, bet sodrus, ekologiškas tamsusis šokoladas iš Rytų Kongo Virungos parko pupelių, pagardintas saldžiai rūgščiu raudonuoju apelsinu ir šlakeliu vanilės.
Tai rafinuota duoklė klasikai – britiškam šokolado ir apelsino deriniui, pakylėtam į skonio tobulumo lygmenį.
„Ocelot Chocolate“ – šokoladas, kuris kuria pokytį. Tai ne tik estetiškas įpakavimas ir išskirtinis skonis. Tai šokoladas, kuris jungia meną, tvarumą ir socialinę atsakomybę.
Bendradarbiaujant su seseriniu prekės ženklu „Original Beans“, „Ocelot“ užtikrina, kad kiekviena kakavos pupelė būtų ne tik aukščiausios kokybės, bet ir etiškai užauginta bei teisingai apmokėta. Ši partnerystė leidžia tiesiogiai remti ūkininkus, skatinti moterų lyderystę, sodinti medžius ir saugoti nykstančius atogrąžų miškus.
🌱 100 % ekologiška kilmė.
🌳 Daugiau nei 3 milijonai pasodintų medžių.
👩🌾 Šimtai įgalintų moterų augintojų.
♻️ Visiškai perdirbama arba kompostuojama pakuotė.
🌍 Tvarus poveikis aplinkai – mažinamas CO₂ pėdsakas.
„Ocelot“ – tai prekės ženklas, kuriame kiekvienas šokolado gabalėlis reiškia atsakingą pasirinkimą, kuriantį realią naudą pasauliui.
Sudedamosios dalys: kakavos masė*, nerafinuotas cukranendrių cukrus*, kakavos aliejus*, raudonųjų apelsinų aliejus 0.25%, vanilės ekstraktas*. * - iš ekologinių ūkių. ES/ne ES žemės ūkis.
Kakavos mažiausiai 70%.
Sudėtyje gali būti pieno, riešutų, žemės riešutų, sezamų, garstyčių, sojų, glitimo, kiaušinių ir salierų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2394 kJ/577 kcal: riebalų 43 g (iš jų sočiųjų 26 g), angliavandenių 34 g (iš jų cukrų 29 g), baltymų 7 g, druskos 0.03 g.