Ekologiškas juodasis šokoladas „Ombar“ su pistacijų įdaru. Kakavos mažiausiai 60%. Saldintas kokosų cukrumi. Be glitimo. Be pieno produktų. „Ombar“ šokoladams gaminti kakavos pupelės, užaugintos Ekvadore, yra apdorotos žemoje temperatūroje ir išlaikiusios naudingas medžiagas. Tinka veganams.
Kokosų cukrus – nerafinuotas, gaminamas iš kokoso palmių žiedų nektaro, jį išgarinus kaitinant virš ugnies. Jo negalima priskirti „žaliems“ maistams dėl kaitinimo, tad „Ombar“ šokoladai nėra 100% „žali“ (apskritai, termiškai neapdorotų saldiklių, išskyrus medų, neegzistuoja).
„Ombar“ veganiški šokoladai gaminami iš geriausios Ekvadoro kakavos. Tobulo ir švelnaus skonio ekologiški, žaliavalgiški šokoladai pagaminti Jungtinėje Karalystėje.
Sudedamosios dalys: pistacijų masė* 24%, kokosų cukrus*, neapdorota kakava*, kakavos sviestas*, kokosų kremas*, vanilės ekstraktas, druska.
*– iš ekologinių ūkių.
Sudėtyje gali būti riešutų.
Maistinė vertė (100 g) – 2542 kJ/ 613 kcal: riebalų 48.1 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 27.7 g), angliavandenių 40.3 g (iš jų cukrų 34 g), baltymų 7.9 g, druskos 0.1 g, mangano 1.2 mg (60% RMV – referencinė maistinė vertė suaugusiajam).