„Juodoji uoga“ ekologiški juodųjų serbentų uogų milteliai. Užauginti ir pagaminti Lietuvoje, Biržų krašte.
Be jokių pridėtinių cukrų, druskų, skonio stipriklių, konservantų ar kitokių priedų.
Milteliai gaminami iš juodųjų serbentų uogų, kurios džiovinamos sauso, šilto oro srautu neviršijant 45 laipsnių temperatūros, kad būtų išsaugota kuo daugiau žmogui naudingų medžiagų ir vitaminų esančių juoduosiuose serbentuose.
Puikiai tinka berti į kokteilius, glotnučius ar vandenį, gardinti jogurtą ar varškę. Natūralus dažiklis - suteikia violetinę spalvą.
Milteliai supakuoti į patogią, perdirbamą pakuotę su plačiu dangčiu užtikrinančiu indo sandarumą net po keliasdešimties atidarymų.
„Juodoji uoga“ - sveiki ir natūralūs juodųjų serbentų produktai iš šiaurės Lietuvos laukų tiesiai ant jūsų šeimos stalo.
Tai šeimos verslas įsikūręs šiaurės Lietuvoje, Biržų krašte ir čia auginantis juoduosius serbentus nuo 1993 metų. Laikui bėgant, ši šeima, iš serbentų augintojų tapo ir serbentų produktų gamintojais. Visi „Juodoji uoga“ produktai yra gaminami tik iš jų pačių išaugintų uogų.
Sudedamosios dalys: ekologiški juodieji serbentai.
100g. energinė vertė: 329 kcal/1400 kJ
Riebalai : 0,0 g
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g
Angliavandeniai: 75,0 g
Iš kurių: cukrų 34,44 g
Baltymai: 7,35 g
Druska 0,029 g
Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris.