KANDYLAS ekologiška nelukštentų sezamų chalva gaminama pagal senąsias tradicijas. Rankų darbo. Gali būti patiekiama kaip desertas svečiams.
Rekomednuojama laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
GR-BIO-03, ne ES žemės ūkis.
KANDYLAS – 1927 metais Graikijoje įkurta šeimos įmonė, gaminanti tradicinius šios šalies skanumynus iš sezamų: įvairių skonių tahini, chalvą, saldainius. Turėdama kelių kartų tahini ir chalvos gamybos patirtį, Kandylų šeima sujungia šiuolaikines technologijas ir tradicinius gamybos metodus, kad sukurtų meistriškus išskirtinio skonio ir aukščiausios kokybės skanėstus.
Sudedamosios dalys: tahinis* (maltos nelukštentos sezamų sėklos*), tapijokos sirupas* 41.5%, cukrus* 6.6%, vanilės* kvapioji medžiaga.
*– iš ekologinių ūkių.
Sudėtyje gali būti riešutų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2125 kJ/506 kcal: riebalų 27.4 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 4.3 g), angliavandenių 55.5 g (iš jų cukrų 8.9 g),
baltymų 9.3 g, druskos 0.1 g.