KANDYLAS ekologiška sezamų chalva su kakava gaminama pagal senąsias graikų tradicijas. Rankų darbo. Gali būti patiekiama kaip desertas svečiams.
Rekomednuojama laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
GR-BIO-03, ne ES žemės ūkis.
KANDYLAS – 1927 metais Graikijoje įkurta šeimos įmonė, gaminanti tradicinius šios šalies skanumynus iš sezamų: įvairių skonių tahini, chalvą, saldainius. Turėdama kelių kartų tahini ir chalvos gamybos patirtį, Kandylų šeima sujungia šiuolaikines technologijas ir tradicinius gamybos metodus, kad sukurtų meistriškus išskirtinio skonio ir aukščiausios kokybės skanėstus.
Sudedamosios dalys: tahinis* (maltos lukštentos sezamų sėklos*), tapijokos sirupas* 41.1%, cukrus* 6.6%, kakava* 1%.
*– iš ekologinių ūkių.
Sudėtyje gali būti riešutų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2209 kJ/526 kcal: riebalų 29.5 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 4.6 g), angliavandenių 53 g (iš jų cukrų 8.6 g),
baltymų 11.9 g, druskos 0.1 g.