„Alce Nero“ ekologiški krekeriai TARALLINI su pankolių sėklomis ir alyvuogių aliejumi. Pagaminti iš Italijoje auginamų kviečių. Be mielių. Trapūs ir gardūs, puikiai tinka kaip maistingas užkandis.
„Alce Nero“ – italų įmonė, dirbanti nuo 1978 metų, vienijanti daugiau nei tūkstantį ekologiškų ūkių Italijoje ir kitose šalyse. Logotipas – raitelis, keliaujantis priešinga kryptimi, nešantis žinią nepaisant sienų, kalbantis apie naują požiūrį. Taip ir įmonė nuo įkūrimo pradžios siekia išlaisvinti žemę nuo taršos, išsaugoti biologinę įvairovę, eiti prieš masinę gamybą.
„Alce Nero“ ekologiški makaronai, pomidorų tyrės, sausainiai su extra virgin alyvuogių aliejumi ir kiti Italija kvepiantys produktai. Pagrindiniai ingredientai yra iš geriausių Italijos žemės ūkio regionų, pvz., kietieji kviečiai auginami šešiuose pietų regionuose, pomidorai (pastoms ir padažams) auginami derlingose Emilia Romagna regiono žemėse.
„Alce Nero“ šviežius vaisius ir daržoves tiekia „Brio“ – viena svarbiausių Italijos įmonių, parduodančių ekologiškus vaisius ir daržoves. Ji buvo įkurta 1993 metais ir priklauso Verona provincijos ekologinio ūkininkavimo kooperatyvui „Cooperativa La Primavera“. „Brio“ asortimentą sudaro vietinių ekologinių ūkių išauginta produkcija. Kiekvienas ūkis įsikūręs skirtingoje Italijos vietoje – ten, kur tinkamiausias klimatas ir dirvožemis atitinkamai produkcijai išauginti. Didžiausias dėmesys skiriamas kokybės išsaugojimui. Siekiant įsitikinti, kad produktas yra saugus ir jame nėra cheminių medžiagų likučių, tyrimai atliekami du kartus – auginimo metu ir po derliaus nuėmimo.
Sudedamiosios dalys: kviečių miltai* (tipas 0) 64%, baltas vynas (sudėtyje yra sulfitų), extra virgin alyvuogių aliejus* 11%, druska, pankolių sėklos* 0.6%.
* – iš ekologinių ūkių.
Sudėtyje yra glitimo. Sudėtyje gali būti sezamų, migdolų riešutų bei sojų produktų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 1932 kJ/460 kcal: riebalų 16 g (iš kurių sočiųjų 2.5 g), angliavandenių 68 g (iš kurių cukrų 1.9 g), skaidulinių medžiagų 2.1 g, baltymų 10 g, druskos 2.4 g.