„Chokay“ ekologiški migdolai juodajame šokolade su cinamonu.
Be pridėto cukraus (sudėtyje yra natūralių cukrų). Turi itin daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams.
2015 m. Larsas ir Bartas leidosi į kelionę, siekdami padėti žmonėms sumažinti cukraus vartojimą, tačiau neprarasti tikro šokolado malonumo. Taip gimė Chokay – prekės ženklas, kuriame puikus skonis dera su sąmoningu pasirinkimu.
Chokay išskirtinumas – aukščiausios kokybės belgiškas šokoladas, derinamas su šviežiai skrudintais riešutais ir kvapniais prieskoniais. Be pridėtinio cukraus. Be kompromisų. Tik autentiškas skonis ir kruopščiai atrinkti ingredientai.
Chokay šokoladas ne tik išsiskiria puikiu skoniu, bet ir puoselėja pagarbą gamtai bei žmonėms. Visi produktai yra be gliuteno, veganiški ir supakuoti be plastiko – atsakingai gaminami, gerbiant augintojus, rinkėjus, gamintojus ir visus, prisidedančius prie Chokay kelionės.
Sudedamosios dalys: šokoladas 74% (maistinės skaidulos: inulinas*; kakavos aliejus*, kakavos masė*, nuriebalinti kakavos milteliai*, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas*; natūralios kvapiosios medžiagos*), migdolai 25% (migdolai*, saulėgrąžų aliejus*), cinamonas* 1%, akacijų sakai*. *– iš ekologinių ūkių.
Pagaminta fabrike, kuriame apdorojomi žemės riešutai, soja, laktozė ir glitimas.
Kakavos sausųjų medžiagų: ne mažiau kaip 54%.
Maistinė vertė (100 g) - 2101 kJ/502 kcal: riebalų 41.3 g (iš jų sočiųjų 17.9 g), angliavandenių 6.2 g (iš jų cukrų 3.9 g), skaidulinių medžiagų 39.4 g, baltymų 8.1 g, druskos 0.03 g.