Lietuviški obuolių traškučiai „Krimst“. Sudėtyje tik obuoliai ir daugiau nieko! Be pridėto cukraus (sudėtyje yra natūralių cukrų).
Nuostabu tai, kad jie „nesitampo“ kaip įprastiniai džiovinti obuoliai, o yra traškūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Sveikesni už riebaluose virtus bulvių ar kitų daržovių traškučius, nes yra tiesiog džiovinami. Visi vitaminai ir jau prabėgusios vasaros prisiminimai slepiasi kiekvienoje skiltelėje.
Popierinėje pakuotėje. Pradarius greitai suvartoti arba laikyti sandarioje talpoje, kad išliktų traškūs.
„Marijos trobelė“ – Šimonių girios pašonėje, Anykščių rajone įsikūręs šeimos verslas. Jie gamina tik tai, ką gaminant spindi akys, bei nesileidžia į jokius kompromisus dėl kokybės. Gamintojai nori skonius, patirtus močiutės trobelėje kažkada vaikystėje, perkelti į XXI amžių ir padaryti madingais. Vertina ryšį su klientais, ekologiškus produktus ir rankų darbą.
Sudedamosios dalys: obuoliai 100%.
Maistinė vertė (100 g) – 1367 kJ / 323 kcal: riebalų 1.6 g (iš jų sočiųjų 0.2 g), angliavandenių 70 g (iš jų cukrų 54 g), baltymų 2.2 g, druskos 0.17 g.