„Naive“ pieninis šokoldas su žemės riešutų sviestu.
Pats velnias gamina šį žemės riešutų sviesto šokoladą. Velnio ragais maišoma masė tampa tokia nuodėmingai skani, kad net bandyta šio šokolado gaminimo receptą įtraukti į didžiausių pasaulio nuodėmių sąrašą. Nekaltos mergelės keturias dienas suka ir plaka žemės riešutų sviestą, o penktąją dieną jos Pragarybė – pats Liuciferis – papurenęs savo kailį, imasi smulkinimo ir temperavimo proceso. Dieviškosios nekaltų mergelių ašaros susimaišo su bieso liepsna ir iš nuodėmingo prasidėjimo gimsta ši velnioniška šokolado plytelė.
Pagaminta Lietuvoje.
Sudedamosios dalys: kakavos sviestas*, kakava*, pieno milteliai, žemės riešutai, jūros druska. * - iš ekologinių ūkių.
Gali būti saulėgrąžų pėdsakų.
Kakava min. 42%.
Maistinė vertė (100 g) - 2243 kJ/727,5 kcal: riebalų 41,8 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 22,8 g), angliavandenių 34 g (iš jų cukrų 28,5 g), baltymų 7,5 g, druskos 285 mg.