„Vivani“ ekologiškas pieniškas šokoladas su traškiais karamelės gabaliukais ir rožine inkų druska iš Peru, kuri pažadina gomurį – tobula saldumo ir sūrumo pusiausvyra. Sudėtyje 44% kakavos.
Pakuotė be plastiko.
Sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sertifikato nr. žr. ant pakuotės.
Nuo 2000 metų „Vivani“ įkūrėjai įgyvendina savo svajonę gaminti aukščiausios kokybės šokoladą. Tai, kas kažkada prasidėjo kaip smulkusis verslas, dabar išaugo į visame pasaulyje žinomą prekės ženklą, kuris net 50-yje pasaulio šalių asocijuojasi su tvarumu ir konditeriniu menu. Kad ir kokios skirtingos būtų kultūros, kalbos ir pageidavimai, gero šokolado trokšta visi. Kaip teigia „Vivani“ gamintojai, geras šokoladas yra daug daugiau nei tik grynas saldumynas. Tai vertingas meno kūrinys.
Sudedamosios dalys: kokosų žiedų cukrus* 32%, kakavos masė*, kakavos aliejus*, nenugriebto pieno milteliai*, karamelės gabaliukai* 10% (nerafinuotas cukranendrių cukrus*, kukurūzų gliukozės sirupas*, sviesto riebalai*, jūros druska), grietinėlės milteliai*, rožinė inkų druska 0.5%, burbono vanilės ekstraktas*.
* – iš ekologinių ūkių.
Kakavos mažiausiai 44%.
Pieno kiekis 18%.
Sudėtyje gali būti riešutų ir glitimo pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2323 kJ/558 kcal: riebalų 37.6 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 23.6 g), angliavandenių 46.0 g (iš jų cukrų 40.2 g), baltymų 6.6 g, druskos 0.55 g.