„Ocelot“ pieniškas šokoladas 42% su cinamonu.
Švelnus pieniškas šokoladas su traškia sviestine cinamono bandele iš „Wild Hearth Bakery“ – medžiu kūrenamos amatininkų kepyklos Škotijos aukštumose. Šokoladas gaminamas iš retųjų Arriba pupelių.
Jo sodrios karamelės natos idealiai susilieja su sviestinės bandelės šiluma, sukurdamos gurmanišką šokolado ir kepinio sinergiją.
„Ocelot Chocolate“ – šokoladas, kuris kuria pokytį. Tai ne tik estetiškas įpakavimas ir išskirtinis skonis. Tai šokoladas, kuris jungia meną, tvarumą ir socialinę atsakomybę.
Bendradarbiaujant su seseriniu prekės ženklu „Original Beans“, „Ocelot“ užtikrina, kad kiekviena kakavos pupelė būtų ne tik aukščiausios kokybės, bet ir etiškai užauginta bei teisingai apmokėta. Ši partnerystė leidžia tiesiogiai remti ūkininkus, skatinti moterų lyderystę, sodinti medžius ir saugoti nykstančius atogrąžų miškus.
🌱 100 % ekologiška kilmė.
🌳 Daugiau nei 3 milijonai pasodintų medžių.
👩🌾 Šimtai įgalintų moterų augintojų.
♻️ Visiškai perdirbama arba kompostuojama pakuotė.
🌍 Tvarus poveikis aplinkai – mažinamas CO₂ pėdsakas.
„Ocelot“ – tai prekės ženklas, kuriame kiekvienas šokolado gabalėlis reiškia atsakingą pasirinkimą, kuriantį realią naudą pasauliui.
Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukranendrių cukrus, kakavos aliejus, nenugriebto pieno milteliai, cinamoninė bandelė 10% (balti kvietiniai miltai, sviestas, vanduo, tamsiai rudas cukrus, smulkus cukrus, kiaušiniai, šviesi melasa, druska, cinamonas 0.27%), cinamonas 0.04%.
Pieno mažiausiai 20%.
Kakavos mažiausiai 42%.
Sudėtyje gali būti riešutų, žemės riešutų, sezamų, garstyčių, sojų ir salierų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2392 kJ/575 kcal: riebalų 39 g (iš jų sočiųjų 24 g), angliavandenių 46 g (iš jų cukrų 43 g), baltymų 7 g, druskos 0.2 g.