„iChoc“ ekologiškas šokoladas su brecelių gabaliukais ir jūros druska. Šis šokoladas buvo kurtas taip, kad nesiskirtų nuo įprasto šokolado, tad juo mėgautis gali visi, net ir veganai.
2023 metais šis šokoladas laimėjo sidrabrą veganiškų šokoladų kategorijoje! Nepraleiskite progos paragauti ir patys įvertinti.
„iChoc“ – Vokietijoje veikianti kompanija, gaminanti veganiškus šokoladus. Gamybai naudojami 100% ekologiški ingredientai. Kompanijos įkūrėjai, siekdami tvarumo, vertindami ekologiją, gamindami šokoladą nedaro nieko, kas būtų kenksminga aplinkai: nenaudoja plastikinių pakuočių, palmių aliejaus, dirbtinių kvapiųjų medžiagų.
Sudedamosios dalys: cukrinių runkelių cukrus*, kakavos aliejus* 24%, grikių miltai*, kakavos masė* 9.9%, brecelių gabaliukai* 9% (kvietiniai miltai*, druska, saulėgrąžų aliejus*, miežių salyklo ekstraktas*, mielės, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: natrio hidroksidas), valgomosios viksvuolės milteliai*, migdolų aliejus* 2.2%, lazdynų riešutų pasta*, jūros druska* 0.7%, burbono vanilės ekstraktas*. * - iš ekologinių ūkių. Sudėtyje gali būti kitų riešutų ir pieno pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) - 2303 kJ/550 kcal: riebalų 34 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 19 g), angliavandenių 55 g (iš jų cukrų 37 g), baltymų 4.4 g, druskos 1.02 g.