„Viblance“ traškūs sausi pusryčiai su avietėmis ir ispaninio šalavijo sėklomis tiks visos šeimos pusryčiams. Nuostabaus skonio, tad puikiai tiks su pienu, jogurtu, ar kaip desertų priedas.
Be glitimo. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
„Viblance“ – tai vengrų prekinis ženklas. Jo įkūrėjai – du draugai, kuriems netikėtai atėjo noras gyventi sveikiau ir išgelbėti pasaulį, sugriaunant mitą, kad tai kas skanu, ypatingai pusryčių kategorijoje, negali būti sveika ir maistinga. Tad po daugybės bandymų, klaidų ir nuoseklaus darbo, gimė nuostabaus skonio produktai skirti skaniems ir maistingiems pusryčiams be kompromiso.
Sudedamosios dalys: avižų dribsniai be glitimo, datulių sirupas, rapsų aliejus, kokosų drožlės, linų sėmenų miltai, pūstos bolivinės balandos, liofilizuotos avietės 2%, ispaninio šalavijo (čija) sėklos 1.5%, citrinų aliejus, jūros druska, cinamonas, prieskoniai.
Sudėtyje gali būti žemės riešutų, kitų riešutų bei sėklų pėdsakų ar atsitiktinių riešutų kevalų dalelių.
Maistinė vertė (100 g) - 1758 kJ/420 kcal: riebalų 18 g (iš jų sočiųjų 4.9 g), angliavandenių 54 g (iš jų cukrų 14 g), skaidulinių medžiagų 8.2 g, baltymų 11.2 g, druskos 0.3 g.