Aštrūs „macaroons“ sausainėliai

Aštrūs „macaroons“ sausainėliai

Aštrūs „macaroons“ sausainėliai

Populiarieji prancūziški sausainėliai „macaroons“ gali būti ne tik saldūs, kaip įprastai, bet ir aštrūs! Šį pikantišką užkandį pasigamins net ir pradedanti šeimininkė, nes jų nereikia kepti. Pagaminti labai paprasta. Tereikia 3 PAULY biskvitinius sausainėlius (be glitimo ir laktozės) pertepti su kremu ir sudėti po du kaip nuotraukoje.

Kremui reikės:
1 valg. š. šilkinio tofu,
1/3 arb. š. kokosų aliejus,
2 žiupsnių maltų kajeno pipirų ir ciberžolės,
žiupsnelio druskos.

Tofu gerai ištrinkite, kad neliktų gumuliukų. Įdėkite kokosų aliejaus dėl purumo, prieskonius ir gerai išmaišykite.

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui