Jautienos prieskoniai

Jautienos prieskoniai

Jautienos prieskoniai

150 ml stiklainiui:

  • 20 g druskos dribsnių;
  • 20 g Lebensbaum ekologiškų kmynų sėklų;
  • 20 g Lebensbaum ekologiškų juodųjų pipirų;
  • 20 g Lebensbaum ekologiškos česnakų granulės.

PARUOŠIMO BŪDAS:

1. Į vidutinio karštumo keptuvę suberkite kmynų sėklas ir juodųjų pipirų žirnelius ir pakepinkite. Prieskoniai bus apskrudę, kai kmynų sėklos bus šiek tiek auksinės rudos spalvos ir lengvai garuos. Suberkite į grūstuvę ar smulkintuvą ir sumalkite.
2. Visus prieskonius tolygiai sumaišykite ir supilkite į stiklainį.

Receptas: Reinis Mikelsonas.
Nuotrauka: Maris Kiseliovas.
Stilius: Agate Vanuška-Andruce
 

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui