Salotos su bolivinių balandų kruopomis (kynva)

Salotos su bolivinių balandų kruopomis (kynva)

Salotos su bolivinių balandų kruopomis (kynva)

Reikės:
100 g nevirtų bolivinių balandų kruopų (kynva),
200 ml vandens,
10 vyšninių arba 5 nedidelių pomidorų,
1 vidutinio dydžio agurko,
saujos svogūnų laiškų,
saujos petražolių lapelių,
saujos krapų,
150 g daigintų pupuolių,
2 v. š. alyvuogių aliejaus,
1 v. š. citrinos sulčių,
žiupsnelio druskos,
žiupsnelio šviežiai maltų pipirų.

Bolivinės balandos kruopas pakepinkite sausoje keptuvėje, kol pasklis malonus riešutų aromatas. Berkite į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite pagal gamintojo nurodymus. Išvirusias atvėsinkite.

Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau, jei naudosite didelius - supjaustykite skiltelėmis. Agurką išilgai padalinkite į 4 dalis ir susmulkinkite vienodo dydžio gabalėliais. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus, petražoles ir krapus.

Atvėsintas kruopas sumaišykite su smulkintomis daržovėmis, daigintomis pupuolėmis, įpilkite aliejaus, citrinos sulčių, paskaninkite druska ir pipirais.

Virtuvės fėjų receptas.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui