Smidrai su miso ir kiaušiniu

Smidrai su miso ir kiaušiniu

Smidrai su miso ir kiaušiniu

Reikės:
30 g šviesios miso pastos
20 g medaus
45 g sviesto
1 cm imbiero
1 arb. š. sezamų aliejaus
ryšulėlio smidrų
2 kiaušinių
1 arb. š. sezamų sėklų
1 valg. š. ryžių

Sutarkuojame imbierą ir pakepiname mažame puode ant aliejaus (apie 1/2 arb. š.). Į tą patį puodą dedame miso, medų, 75 ml vandens ir sezamų aliejų, viską maišydami kaitiname (svarbu neužvirti). Po truputėlį vis maišydami dedame sviestą. Paliekame atvėsti, kol prireiks.

Į sausą keptuvę dedame šaukštą ryžių ir kaitiname apie 4 minutes vis maišydami, kol apskrus. Sutriname grūstuvėje iki miltų.

Dideliame puode užverdame daug vandens ir atsargiai su šaukštu dedame kambario temperatūros kiaušinius, sumažiname ugnį ir verdame 6.5-7 minutes priklausomai nuo kiaušinių dydžio. Išvirusius dedame į šaltą vandenį 2 minutėmis.

Tuo pačiu metu, kai verdame kiaušinius, ant garų 3-4 minutes verdame smidrus. Galite naudoti savo metodą, net ir kepti orkaitėje.

Padažą pašildome, pilame į dubenį, dedame smidrus. Nulupame kiaušinius, perpjauname per pusę ir dedame kartu su smidrais. Užbarstome ryžiais dėl tekstūros ir sezamų sėklomis.

Receptas iš „Feed My Sister“.

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui