Klauskite

Atsakome darbo dienomis 8-17 val.
Taip pat galite klausti telefonu +370 659 44144

Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti

Japoniška žalioji arbata „Konacha“, ekologiška (10 pak. x 2 g)

KEIKO

Japoniška žalioji arbata „Konacha“, ekologiška (10 pak. x 2 g)

KEIKO
6.76
6.76

Autentiška ekologiška japoniška KEIKO žalioji arbata „Konacha“ (pakeliuose) yra užauginta pusiau pavėsyje, pirmojo ir antrojo skynimo gegužės ir birželio mėn. Malonaus švelnaus skonio. Kiekvienas arbatžolių maišelis supakuotas sandariai atskirai, kad būtų išsaugotas šviežių arbatžolių aromatas ir skonis. Patogu įsidėti keliaujant.

Paprastai tokia kokybiška arbata nepakuojama į atskirus arbatos maišelius, tačiau KEIKO žalioji arbata „Konacha“ specialiai taip supakuota patogiam vartojimui.

Po KEIKO vardu slepiasi grupė neįprastų subtilių arbatų, kurių skonis ir aromatas visiškai skirtingas – kaip ir lapelių skynimo laikas. KEIKO arbatos auginamos ekologiniame ūkyje Kagošimos regione, pietinėje Japonijos dalyje. Arbata gali būti auginama pavėsyje arba saulėkaitoje. Auginant pusiau pavėsyje, po specialiais tinklais (japoniškai „Kabuse“) sąlygos tampa labai panašios į natūralias, kuriomis auga laukiniai arbatkrūmiai. „Kabusecha“ yra itin turtinga ekstraktais, išskirtinai žalia ir įgauna saldesnį skonį.

KEIKO arbatos apdorojamos ypatingu būdu, kuris leidžia arbatos lapeliams geriausiai atsiskleisti ir saugo nuo oksidacijos. Iš karto surinkus derlių arbatos lapeliai yra garinami, atvėsinami, suvyniojami ir išdžiovinami. Oro nepraleidžiantys maišeliai išlaiko aktyviuosius ingredientus ir šviežią arbatos aromatą iki to momento, kai Jūs juo mėgaujatės. Supakuota apsaugotoje aplinkoje.

Paruošimas: maišelį užpilti ne karštesniu nei 70-75ºC vandeniu (iš viso galima 3 kartus) vienam puodeliui (apie 150 ml) vandens. Pirmąjį užpylimą palaikyti 60-90 sekundžių. Maišelį išimti ir nuspausti – arbata paruošta mėgautis! Antrąjį užpylimą laikyti 15 s, trečiąjį 30 s. Kaskart arbatos maišelį išimti ir gerai nuspausti. Geriausia, kai visus tris puodelius arbatos geriate be ilgų pertraukų tarp užpylimų.

Grynasis kiekis: 20 g. Supakuota kontroliuojamoje aplinkoje.

Japonijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Paruošimas: maišelį užpilti ne karštesniu nei 70-75ºC vandeniu (iš viso galima 3 kartus) vienam puodeliui (apie 150 ml) vandens. Pirmąjį užpylimą palaikyti 60-90 sekundžių. Maišelį išimti ir nuspausti – arbata paruošta mėgautis! Antrąjį užpylimą laikyti 15 s, trečiąjį 30 s. Kaskart arbatos maišelį išimti ir gerai nuspausti. Geriausia, kai visus tris puodelius arbatos geriate be ilgų pertraukų tarp užpylimų.

Kaip teisingai paruošti japonišką žaliąją arbatą:

https://www.youtube.com/watch?v=aQd8MKNOT1E

- Daugiau apie KEIKO arbatas skaitykite (vokiškai ir angliškai) gamintojo puslapyje.
- Taip pat lankstinuke apie arbatą ir kavą (lietuviškai).
- Guodos pastebėjimai straipsnyje Gyvenimas per trumpas gerti eilinę arbatą.
- 23 priežastys, kodėl verta gerti žaliąją arbatą (vokiškai). Paremta moksliniais straipsniais.
- Guodos pastebėjimai apie kartumo turinčius maisto produktus.

Sveiki Guodos pastebėjimai apie tai, kaip sumažinti pridėto cukraus:

https://www.youtube.com/watch?v=pMvsjlDOZik

Prekės kodas: G229
Bar kodas: 4031322000108

Susijusios prekės

Prekės nėra sandėlyje.
Gal yra artimiausioje parduotuvėje? Skambinkite >
Visos teisės saugomos © LIVIN