„Alce Nero“ ekologiški kakaviniai sausainiai, pagaminti iš ekologiškų kvietinių miltų, yra lengvi ir švelnūs. Sausainiai gaminami be kiaušinių, kvapiųjų medžiagų ir gyvulinės kilmės riebalų, todėl tinka ir veganams. Puikus pasirinkimas maistingiems užkandžiams ar pusryčiams.
Sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sertifikato nr. žr. ant pakuotės.
„Alce Nero“ – italų įmonė, dirbanti nuo 1978 metų, vienijanti daugiau nei tūkstantį ekologiškų ūkių Italijoje ir kitose šalyse. Logotipas – raitelis, keliaujantis priešinga kryptimi, nešantis žinią nepaisant sienų, kalbantis apie naują požiūrį. Taip ir įmonė nuo įkūrimo pradžios siekia išlaisvinti žemę nuo taršos, išsaugoti biologinę įvairovę, eiti prieš masinę gamybą.
„Alce Nero“ ekologiški makaronai, pomidorų tyrės, sausainiai su extra virgin alyvuogių aliejumi ir kiti Italija kvepiantys produktai. Pagrindiniai ingredientai yra iš geriausių Italijos žemės ūkio regionų, pvz., kietieji kviečiai auginami šešiuose pietų regionuose, pomidorai (pastoms ir padažams) auginami derlingose Emilia Romagna regiono žemėse.
„Alce Nero“ šviežius vaisius ir daržoves tiekia „Brio“ – viena svarbiausių Italijos įmonių, parduodančių ekologiškus vaisius ir daržoves. Ji buvo įkurta 1993 metais ir priklauso Verona provincijos ekologinio ūkininkavimo kooperatyvui „Cooperativa La Primavera“. „Brio“ asortimentą sudaro vietinių ekologinių ūkių išauginta produkcija. Kiekvienas ūkis įsikūręs skirtingoje Italijos vietoje – ten, kur tinkamiausias klimatas ir dirvožemis atitinkamai produkcijai išauginti. Didžiausias dėmesys skiriamas kokybės išsaugojimui. Siekiant įsitikinti, kad produktas yra saugus ir jame nėra cheminių medžiagų likučių, tyrimai atliekami du kartus – auginimo metu ir po derliaus nuėmimo.
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai* 56%, cukranendrių cukrus*, saulėgrąžų aliejus* su daug oleino rūgšties 15%, kakavos milteliai* 5.6%, kviečių krakmolas*, tešlos kildinimo medžiagos: amonio karbonatas ir natrio karbonatas. * - iš ekologinių ūkių.
ES/ne ES žemės ūkis.
Sudėtyje gali būti kitų glitimo turinčių javų, kiaušinių, riešutų, pieno, sojų ir garstyčių pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 1953 kJ/465 kcal: riebalų 17 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 3.5 g), angliavandenių 69 g (iš jų cukrų 25 g), skaidulinių medžiagų 2.9 g, baltymų 7.6 g, druskos 0 g.