Veganams

Kietųjų kviečių makaronai lazanijai, ekologiški

250 g
2,69 €
10.76/kg €
Įsigiję šią prekę į savo lojalumo kortelę gausite
Įsigiję šią prekę į savo lojalumo kortelę gausite 0,19 € Daugiau apie lojalumo programą
Rasti parduotuvėje Rasti parduotuvėje
Žalias ekologiškumo lapelis

Apie prekę

„Alce Nero“ ekologiški kietųjų kviečių makaronai lazanijai yra gaminami tik iš ekologiškų, Italijoje išaugintų kietųjų kviečių. Specialaus proceso metu makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes.

Be kiaušinių. Baltymų šaltinis. Be druskos.

Lazanijos su rikota ir špinatais paruošimas:
pakuotėje esančius lazanijos lakštus, po nedidelį kiekį, kad nesuliptų, panardinkite ir pavirkite sūdytame vandenyje apie 5 min. Po to išimkite lakštus ir padėkite ant medvilninio audinio, kad nesiliestų vienas su kitu. Pasiruoškite bešamelio padažą (500 ml). Nuplautus šviežius špinatus panardinkite į pasūdytą verdantį vandenį kelioms minutėms, po to ištraukite iš vandens, nusausinkite ir pasmulkinkite. Smulkintus špinatus sumaišykite su 500 g rikotos ir 75 g tarkuoto sūrio, įberkite šiek tiek muskato riešuto, druskos ir viską išmaišykite. Į kepimo indo dugną įpilkite šiek tiek iš anksčiau pasiruošto bešamelio padažo, o tada dėkite sluoksnį makaronų lakštų, ant jų klokite rikotos ir špinatų padažą, pabarstykite dar šiek tiek tarkuoto sūrio. Toliau kartokite sluoksnius, paskutinį sluoksnį pabaikite bešamelio padažu ir tarkuotu sūriu. Ant viršaus galite dar uždėti kelis gabaliukus sviesto. Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 35 min., kol viršus gražiai apskrus. Iškepus palikite pravėsti. Gamindami su neapvirtais makaronais, lazaniją kepkite 40 min.

Sertifikatas: IT-BIO-009, ES žemės ūkis

Gamintojas

„Alce Nero“ – italų įmonė, dirbanti nuo 1978 metų, vienijanti daugiau nei tūkstantį ekologiškų ūkių Italijoje ir kitose šalyse. Logotipas – raitelis, keliaujantis priešinga kryptimi, nešantis žinią nepaisant sienų, kalbantis apie naują požiūrį. Taip ir įmonė nuo įkūrimo pradžios siekia išlaisvinti žemę nuo taršos, išsaugoti biologinę įvairovę, eiti prieš masinę gamybą.

„Alce Nero“ ekologiški makaronai, pomidorų tyrės, sausainiai su extra virgin alyvuogių aliejumi ir kiti Italija kvepiantys produktai. Pagrindiniai ingredientai yra iš geriausių Italijos žemės ūkio regionų, pvz., kietieji kviečiai auginami šešiuose pietų regionuose, pomidorai (pastoms ir padažams) auginami derlingose Emilia Romagna regiono žemėse.

„Alce Nero“ šviežius vaisius ir daržoves tiekia „Brio“ – viena svarbiausių Italijos įmonių, parduodančių ekologiškus vaisius ir daržoves. Ji buvo įkurta 1993 metais ir priklauso Verona provincijos ekologinio ūkininkavimo kooperatyvui „Cooperativa La Primavera“. „Brio“ asortimentą sudaro vietinių ekologinių ūkių išauginta produkcija. Kiekvienas ūkis įsikūręs skirtingoje Italijos vietoje – ten, kur tinkamiausias klimatas ir dirvožemis atitinkamai produkcijai išauginti. Didžiausias dėmesys skiriamas kokybės išsaugojimui. Siekiant įsitikinti, kad produktas yra saugus ir jame nėra cheminių medžiagų likučių, tyrimai atliekami du kartus – auginimo metu ir po derliaus nuėmimo.

Prekės ženklo šalis:
Italija
Prekės kodas: ALCE1262
EAN kodas: 800900481262
Kietųjų kviečių makaronai lazanijai, ekologiški
250 g

Kietųjų kviečių makaronai lazanijai, ekologiški

2,69 €
10.76/kg €
leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui