„Vivani“ ekologiškas baltasis šokoladas įvairių konditerinių gaminių ir desertų gaminimui bei puošimui: pyragams, tortams, sausainiams, triufeliams ir kt. Pagamintas iš aukščiausios kokybės ekologiškų ingredientų. Kakavos kiekis ne mažesnis kaip 30%.
Pakuotė be plastiko.
Sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sertifikato nr. žr. ant pakuotės.
Nuo 2000 metų „Vivani“ įkūrėjai įgyvendina savo svajonę gaminti aukščiausios kokybės šokoladą. Tai, kas kažkada prasidėjo kaip smulkusis verslas, dabar išaugo į visame pasaulyje žinomą prekės ženklą, kuris net 50-yje pasaulio šalių asocijuojasi su tvarumu ir konditeriniu menu. Kad ir kokios skirtingos būtų kultūros, kalbos ir pageidavimai, gero šokolado trokšta visi. Kaip teigia „Vivani“ gamintojai, geras šokoladas yra daug daugiau nei tik grynas saldumynas. Tai vertingas meno kūrinys.
Sudedamosios dalys: nerafinuotas cukranendrių cukrus*, kakavos aliejus*, nenugriebto pieno milteliai*, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas*, burbono vanilės ekstraktas*.
* – iš ekologinių ūkių.
Kakavos mažiausiai 30%.
Sudėtyje gali būti riešutų ir glitimo pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2414 kJ/579 kcal: riebalų 37.9 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 23.8 g), angliavandenių 52.0 g (iš jų cukrų 52.0 g), baltymų 7.6 g, druskos 0.28 g.