Skani, šiek tiek kartumėlio turinti, rankų darbo uogienė, kuri puikiai tinka ir prie blynų, ir prie sūrio, ir prie mėsos ar žuvies patiekalų. Bruknės pasižymi priešuždegiminėmis, fitonsidinėmis savybėmis.
Taip pat, iš uogienės galite pasigaminti skanią ir vitaminingą arbatą.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 °C temp.
„Genutės uogainė“ – nuo 2010 m. veikiantis uogų perdirbimo cechas, kuriame šiandien gaminama daugiau nei 30 produktų iš uogų, vaisių ir daržovių, užaugintų ekologiniame Sakalauskų ūkyje. Perdirbimo ceche gaminamos uogienės, džemai, tyrės, sultys, sirupai, džiovinti produktai, traškučiai, saldainiukai ir kiti.
Uogienės išsiskiria savo gamyba, nes yra verdamos pagal tradicinius metodus, nepridedant jokių papildomų tirštiklių ar vandens. Kadangi uogos ir vaisiai auginami ekologiškai, jų produktai yra koncentruoto natūralaus skonio. Uogienėse išlieka vitaminų bei kitų vertingų medžiagų.
Sudedamosios dalys: bruknės, cukrus (kilmės šalis – ES žemės ūkis).