„Criollo” pupelių gabaliukų ir lukštų arbata. Dangiško šokolado skonio ir aromato, natūrali kavos alternatyva.
Tinka veganams, be kofeino, be glitimo, be cukraus (sudėtyje yra natūralių cukrų).
Paruošimas: 1-2 a.š. arbatos užpilti 90ºC vandeniu, palaikyti 5 min.
Galima gardinti pienu ir medumi. Visas arbatos turinys yra valgomas.
Šiuo metu pasaulis kakavą atranda naujai. Unikalios jos savybės ne veltui aukštinamos nuo senų laikų, kuomet šis gėrimas buvo prieinamas tik aukščiausiam luomui. „Ananda cacao“ kūrėjus, beieškant unikalios kakavos, gyvenimas nuvedė net į Peru. Ten jie atrado archainę „Criollo“ kakavos rūšį, kuri sudaro vos 3% visos kakavos produkcijos.
Šios kakavos pupelės auginamos tvariuose, etiškuose ūkiuose, fermentuojamos ir išdžiovinamos saulėje. Viskas daroma rankomis su meile ir pagarba. Kakavai išgauti nenaudojama aukšta temperatūra, kas išsaugo gerąsias kakavos savybes.
Meilė kakavai „Ananda cacao“ kūrėjus įkvėpė įkurti pirmuosius Lietuvoje Kakavos Namus.
Sudedamosios dalys: 100% „Criollo“ kakavos pupelės.