„Pipino&Fino“ duonos lazdelės su druska ir pipirais.
Traškus užkandis, kurį skanu valgyti tiek vieną, tiek derinti su kitais patiekalais.
Po trisdešimt septynerių metų pertraukos, 2015 m., prekės ženklas „Pipino & Fino“ vėl grįžta į Pipino šeimos rankas. Taip prasideda nauja šio seno, istorijos ir tradicijų kupino prekės ženklo pradžia.
Būtent 1848 m. prosenelis Ariano Pipino įkūrė „Pirmąją itališką kepyklą“, ir jei šiandien jis galėtų papasakoti apie jos ištakas, papasakotų apie kvepiančią duoną ištrauktą iš krosnies, ir kaip visa šeima dalyvavo maišant, kepant, kraunant kepinius į krepšius ir ruošiant juos pardavimui.
Ta pati sumaištis, šiandien įkvepia dirbti ir giminaičius Luciano, Paolo bei Giuseppe Pipino. Tradicija, kuri atsinaujina iš kartos į kartą.
Naujasis „Pipino & Fino“ produktų asortimentas gaminamas tradiciniais metodais, ieškant ir atrenkant prestižiškiausius ingredientus, seniausias grūdines kultūras, orientuojantis į naujas skonio tendencijas, tačiau visada išliekant ištikimiems tradicijai ir saugant savo identitetą.
Sudedamosios dalys: minkšti kvietiniai miltai TIPO 00 81%, saulėgrąžų aliejus 9%, mielės, druska 2.4%, salyklinių kviečių miltai, juodieji pipirai 0.5%.
Sudėtyje gali būti sezamų, sojų ir garstyčių pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) - 1839 kJ/439 kcal: riebalų 10.0 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1.4 g), angliavandenių 73.3 g (iš jų cukrų 1.1 g), baltymų 12.3 g, druskos 2.4 g.