Užsisakius iki gruodžio 18 d., pristatysime iki Kalėdų 🎄
Užsisakius iki gruodžio 18 d., pristatysime iki Kalėdų 🎄
„Pipino&Fino“ įvairių grūdų duonos lazdelės su sėklomis.
Skanus, lengvas ir neįtikėtinai traškus užkandis. Puikiai tinka prie itališko aperityvo su gardžia burata ar šviežių daržovių rinkiniu.
Po trisdešimt septynerių metų pertraukos, 2015 m., prekės ženklas „Pipino & Fino“ vėl grįžta į Pipino šeimos rankas. Taip prasideda nauja šio seno, istorijos ir tradicijų kupino prekės ženklo pradžia.
Būtent 1848 m. prosenelis Ariano Pipino įkūrė „Pirmąją itališką kepyklą“, ir jei šiandien jis galėtų papasakoti apie jos ištakas, papasakotų apie kvepiančią duoną ištrauktą iš krosnies, ir kaip visa šeima dalyvavo maišant, kepant, kraunant kepinius į krepšius ir ruošiant juos pardavimui.
Ta pati sumaištis, šiandien įkvepia dirbti ir giminaičius Luciano, Paolo bei Giuseppe Pipino. Tradicija, kuri atsinaujina iš kartos į kartą.
Naujasis „Pipino & Fino“ produktų asortimentas gaminamas tradiciniais metodais, ieškant ir atrenkant prestižiškiausius ingredientus, seniausias grūdines kultūras, orientuojantis į naujas skonio tendencijas, tačiau visada išliekant ištikimiems tradicijai ir saugant savo identitetą.
Sudedamosios dalys: minkšti kvietiniai miltai TIPO 0 43%, speltų miltai 10.7%, saulėgrąžų aliejus, auksiniai linų sėmenys 7.5%, miežių miltai 6.5%, sezamų sėklos 4.5%, ispaninio šalavijo (čija) sėklos 3%, aguonų sėklos 3%, ryžių miltai 3%, kukurūzų miltai 3%, avižų miltai 3%, alaus mielės, druska, natūrali kvapioji medžiaga.
Sudėtyje gali būti pieno, sojų, kiaušinių, riešutų ir garstyčių pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) - 1907 kJ/456 kcal: riebalų 17.8 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 4.6 g), angliavandenių 58.6 g (iš jų cukrų 2.2 g), baltymų 15.3 g, druskos 2.2 g.