KEIKO ekologiška japoniška žalioji arbata "Benifuuki No.1", biri. Švelniai fermentuota.
Japoniška žalioji arbata pagaminta iš pirmojo skynimo Benifuuki veislės, ypač turtingos katechinų.
Skynimo laikas: gegužė. Švelniai fermentuota.
Geltonai žalia, skaidri arbata su išskirtine, karčiai saldžia nata, primenančia jazminų ir ulongo arbatą. Supakuota apsaugotoje aplinkoje.
Paruošimas: užpilti ne karštesniu nei 70-80ºC vandeniu (iš viso galima 3 kartus). Vienas nubrauktas arbatinis šaukštelis arbatžolių vienam puodeliui (apie 100 ml) vandens. Pirmąjį užpylimą palaikyti 60-150 sekundžių ir pilnai nupilti iš arbatinuko – arbata paruošta mėgautis!
Antrąjį užpylimą laikyti 15 s, trečiąjį 30 s. Kaskart arbatą nuo arbatžolių reikia nupilti pilnai. Geriausia, kai visus tris puodelius arbatos geriate be ilgų pertraukų tarp užpylimų.
KEIKO – aukščiausios kokybės autentiška japoniška žalioji arbata ir Matcha. Arbatos užaugintos pusiau šešėlyje ekologiniuose ūkiuose, pačiuose Japonijos pietuose. Tokios aukštos kokybės arbatos vertingos ne tik ypatingu skoniu. Svarbiausia, kad jose dėl ypatingai švelnaus apdorojimo būdo išlieka visos naudingos žaliosios arbatos savybės. KEIKO arbatos šviežios fasuojamos į sandarias pakuotes, kurios pritaikytos laikyti šaldytuve, o Matcha – šaldiklyje. Juk tik šviežia arbata išlaiko visas gerąsias savybes.
KEIKO – tai grupė subtilių arbatų, kurių skonis ir aromatas visiškai skirtingas, kaip ir lapelių skynimo laikas – Shincha, Tenko, Sencha, Bancha, Konacha, Genmaicha ir, žinoma, aukščiausios kokybės Matcha Premium bei specialiai kulinarijai skirti Matcha milteliai.
Sudedamosios dalys: ekologiška žalioji arbata 100%.