Juodasis šokoladas 75% su druska Fleur de Sel, ekologiškas.
Šis puikus tamsus šokoladas, pasižymintis išskirtinėmis druskos užuominomis, nuves jus į nuostabų Playa d'Es Trenc paplūdimį Maljorkoje. Šiame regione yra ypatinga, rankomis surinkta druska, kuri jūros vandens baseinuose formuojasi kaip gražūs kristalai. Druska derinama su didele dalimi aromatingos ekologiškos Panamos kakavos ir beveik salyklinės karamelės kokoso žiedų cukraus užuominų, sukuriant nuostabią aromatų puokštę.
Tinka veganams.
Nuo 2000 metų „Vivani“ įkūrėjai įgyvendina savo svajonę gaminti aukščiausios kokybės šokoladą. Tai, kas kažkada prasidėjo kaip smulkusis verslas, dabar išaugo į visame pasaulyje žinomą prekės ženklą, kuris net 50-yje pasaulio šalių asocijuojasi su tvarumu ir konditeriniu menu. Kad ir kokios skirtingos būtų kultūros, kalbos ir pageidavimai, gero šokolado trokšta visi. Kaip teigia „Vivani“ gamintojai, geras šokoladas yra daug daugiau nei tik grynas saldumynas. Tai vertingas meno kūrinys.
Sudedamosios dalys: kakavos masė*°, kokosų žiedų cukrus* 23%, kakavos aliejus*°, jūros druska 0.7%.
* - iš ekologinių ūkių.
° - sertifikuota „Rainforest Alliance“.
Mažiausias kakavos kiekis 75%.
Gali būti riešutų, pieno ir glitimo pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2505 kJ/605 kcal: riebalų 49.9 g (iš jų sočiųjų 31.4 g) angliavandenių 26.7 g (iš jų cukrų 20.7 g), baltymų 6.9 g, druskos 0.76 g.